Rajakaamera pildid


Nagu mäletate viis keegi käpaline mul küüliku minema. Lugeda saab seda järgi siit “Kurvad uudised”. Peale seda küsisin tuttavatelt laenuks kaamerat, et püüda pahalane kaamerasse.

Sain lausa 2 kaamerat laenuks:

* Ezviz, mis vajab voolu ja wifit töötamiseks. Selle kinnitasin maja seinale. Teeb video klipi kohe kui on liikumine ja kvaliteet ka väga hea. Kahjuks aga küülikute aedik natuke põõsa taga ja pimedas ei vôta ikka nii kaugele kui vaja. Otse õue peale ei ole veel keegi tulnud igastahes.

Meie hoov, taga on küülikute aedik

* Teine kaamera on siis klassikaline jahimeeste rajakaamera. Algul paigaldasin selle küülikute aia külge, sinna kust see pagalane liikus aga ei tulnud keskit. Siis liigutasin selle hobuste kopli poole, Simba( meie koer ) käis seal pool tihti haukumas väga tigedalt. Simbat ei huvita kitsed, kui nad õue tulevad siis ajab metsa poole tagasi aga kunagi järgi ei jookse ega haugu nende peale. Sellepärast ka näha kui vabalt kitsed hobuse koplis söövad.

Lisangi siia alla kõik pildid, mis olen sealt saanud. Vabalt võite kaasamõelda, kes need olla võiks, sest osa ikka väga hägused kahjuks.
Rajakaamera on koguaeg samas kohas olnud.

08/03 kell 22.41

Meie koer Simba
Tundmatu elukas 1
Tundmatu elukas 2

See pildi seerja on ka huvitav. Esimesena on näha meie koera ja sekundid hiljem on kaadris see tundmatu kogu. See öö on meeles, et ta haukus väga tigedalt seal pool. Nagu ennist ütlesin sii ta ei tee välja kitsedest ja metsjänestest. Seda ta aga ajas vist taga? Kes see siis on inimesed pakkunud, et jänes. Jänese osas vaidleks vastu, sest Simba ei viitsiks teda taga ajada ja haukuda. Ise mõtlen, et kas see ei saaks hoopis olla nt śhaakal? Minu küüliku tappis ja viis ära koera käpajälgedega tegelane, śhaakalil on teadagi koera käpajäljed. Aga vb siin piltidel näha 3 looma? Simba śhaakal ja jänes? Sest see viimane pilt on suhteliselt väiksest tegelasest.
Ma ei tea aga hetkel pole paremat loogikat ega pilti veel.

10/03 kell 7.03

Soku poiss

10/03 kell 20.48

Meie Simba tagantvaates

12/03 kell 6.44

Sokupoiss

13/03 kell 6.48

Kitsekesed söövad

14/03 kell 4.51

See pilt on päris huvitav kui ma oma 4 aastase käest küsisin, kes see on siis ta vastas kohe: “Kiisu!” Ma arvan, et ühinen tema arvamusega, näeb välja nagu ilves. Meil on enne ka siin lagendiku peal ilvest nähtud aga ta pole kunagi miskit paha meile teinud. Käpajäljed kindlasti tõestavad, et ilves ei viinud mu küülikut ära.

Ilves?

17/03 kell 6.44

Kitse preilid jälle

Jätkuvalt kaamera üleval, hoiaks natuke veel, sest ööd lähvad valgemask ja äkki jääb keegi veel kaamera ette.

Võite muidugi pakkuda arvamusi, kes need tüübid ikka võiks olla.

3 kommentaari “Rajakaamera pildid

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.